За нас

„Сияна Мебел ’’ООД е лидер в сферата на производството и търговията с мебели в Бургаска област от 1997г. Мисия на компанията е да удовлетвори и най-претенциозните ценители на домашния уют и комфорт, изпълнявайки и най-нестандартните изисквания.

Фирмата разполага с екип от квалифицирани консултанти , проектанти и собствена производствена база. Производствената база в гр.Каблешково е реконструирана и оборудвана с модерни машини с компютърно управление на водещи в бранша компании; фирмата разполага със собствен транспорт и квалифициран монтажен екип с цел максимално улеснение на своите клиенти.

 

Мебелите са изработени от материали, които са в съответствие с качествените и екологични критерии на европейските стандарти;проектите са съобразени с най-новите тенденции в световния интериорен дизайн. Продуктовата листа е широка и разнообразна, като непрекъснато се обогатява с нови модели.  Фирмата е единствен производител на тапицирана мебел в Бургаска област/тапицирани с естествена или изкуствена кожа, текстилни дамаски/;

Компанията има изградена мрежа с дистрибутори из цялата страна,като броя на нашите дистрибутори расте постоянно.

МАРКАТА „ Сияна Мебел” Е ЕМБЛЕМА ЗА КАЧЕСТВО И СТИЛ, ОБЕЩАВАЩА МОДЕРНА ВИЗИЯ НА ВСЕКИ ДОМ И ОФИС, СЪЧЕТАНА С НАЙ-ВАЖНОТО- УДОБСТВО И КАЧЕСТВО.