За нас

„СИЯНА МЕБЕЛ ’’ООД е лидер в сферата на производството и търговията с мебели в Бургаска област от 1991г. Мисия на компанията е да удовлетвори и най-претенциозните ценители на домашния уют и комфорт, изпълнявайки и най-нестандартните изисквания.

Фирмата разполага с екип от квалифицирани консултанти , проектанти и собствена производствена база. Производствената база в гр.Каблешково е реконструирана и оборудвана с модерни машини с компютрно управление на водещи в бранша компании; фирмата разполага със собствен транспорт и квалифициран монтажен екип с цел максимално улеснение на своите клиенти.В края на 2002год.”СИЯНА МЕБЕЛ” ООД изгражда нова производствена линия за производство на мебели от ламинирани плоскости и MDF.

 

 

 

Мебелите са изработени от материали, които са в съответствие с качествените и екологични критерии на европейските стандарти;проектите са съобразени с най-новите тенденции в световния интериорен дизайн. Продуктовата листа е широка и разнообразна, като непрекъснато се обогатява с нови модели. Предлага се комплексно обзавеждане на дома- дневни, трапезарии, спални, детски, кухни,офис обзавеждане, обзавеждане за хотел и ваканционни селища. Фирмата е единствен производител на тапицирана мебел в Бургаска област/тапицирани с естествена или изкуствена кожа, текстилни дамаски/; предлага и корпусна мебел от меламинови плоскости в комбинация с MDF профили, алуминий и MDFи PVC покритие. Мебелите са с оптимално съотношение между качество, дизайн и разумна цена.

Компанията е ориентирана основно към целевия пазар на индивидуални клиенти посредством собствен фирмен шоурум; реализират се проекти, изцяло съобразени със специфичното желание и изисквания за ергономичност, дизайн и цвят. Изпълняват се и поръчки за корпоративни клиенти- фирми, организации, инвеститори, на които се предлага офис и хотелско обзавеждане. Екипът от професионалисти и техните иновативни идеи, качеството на мебелите, както и точността при изпълнение на поетите срокове прави компанията желан партньор в цялата страна.

ВЕЧЕ 25 ГОДИНИ МАРКАТА „ СИЯНА МЕБЕЛ” Е ЕМБЛЕМА ЗА КАЧЕСТВО И СТИЛ, ОБЕЩАВАЩА МОДЕРНА ВИЗИЯ НА ВСЕКИ ДОМ И ОФИС, СЪЧЕТАНА С НАЙ-ВАЖНОТО- УДОБСТВО И КАЧЕСТВО.